Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Продължава борбата с големия пожар в Харманлийско
23 Август 2016
Огнената стихия обаче е засегнала огромни площи с борови масиви. Предполага се, че пожара е умишлен
Продължава гасенето на големия пожар, който възникна вчера близо до Харманли. Пожарът затвори пътя Харманли - Маджарово.

Снощи огнеборците са спасили семейство от къща край града, но не се е наложила евакуация на хората от близките села Остър камък, Надежден и Иваново. 

Областният управител на Хасково Станислав Дечев повика военнослужещи, които ще се включат в борбата с пламъците. Юлиян Русев, експерт Регионална дирекция по горите в Кърджали, заяви в ефира на „Преди всички“:

Създадена е надеждна организация. Има много представители на държавните предприятия, на териториалните поделения на горските стопанства, Регионална дирекция по горите, респективно и пожарните служби. Надяваме се след около няколко часа да постигнем резултати и да локализираме пожара.

Огнената стихия обаче е засегнала огромни площи с борови масиви. Предполага се, че пожара е умишлен, тъй като е тръгнал от няколко места едновременно. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.