Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънцето и още 6 остават в ареста
22 Август 2016
Главният секретар на МВР Георги Костов определи групата на Слънцето, както и още една, разбита преди месец, като основни заплахи, свързани с наркоразпространението в Слънчев бряг
Специализираният наказателен съд остави в ареста Иван Митов, по прякор Слънцето, и още шестима души, обвинени за разпространение на наркотици в Слънчев бряг.

Вчера главният секретар на МВР Георги Костов определи групата на Слънцето, както и още една, разбита преди месец, като основни заплахи, свързани с наркоразпространението в летния курорт.

Работата за неутрализирането им е започнала още преди стрелбата по сочения за наркобос - Димитър Желязков, каза още главен комисар Костов:

Цялата държава прояви воля към неутрализацията им, за да бъде този курортен комплекс по-сигурно място за престой на туристите, както и да се повдигне като цяло имиджа на туристическия бизнес в страната.

След преценка на свидетелските показания и останалите доказателства, събрани от разследващите, съдът счете, че е налице обосновано предположение за авторството на деянието, както и че е налице опасност да извършат друго престъпление. Обвиняемите Иван Иван Митов, Методи Зайков, Димитър Тодев, Петър Димитров, Божидар Станулов, Стойко Стоев и Марио Говедарев могат да протестират решението пред Апелативния специализиран наказателен съд.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.