Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Терористични атаки в Мюнхен
22 Юли 2016
Бърза помощ в Мюнхен съобщава за инциденти със стрелба на няколко места в града има загинали и ранени
Германската полиция е обградила търговски център в Мюнхен, след като е възникнала престрелка. „Има голяма полицейска операция в търговския център“, съобщи мюнхенската полиция в Туитър, без да разяснява, съобщава Фокус. Районът е отцепен.„Стрелбата може да е била от един или няколко души, колегите сега са на място, изясняват се всички обстоятелства. Засега не може да се каже какви са мащабите на всичко това. Има ли жертви или пострадали в момента се уточнява“, заявиха от правоохранителните органи.Хеликоптери са над мястото, а работниците в центъра не могат да напуснат. Вестник Bild съобщи, че стрелецът е бягал покрай Олимпийския стадион в южния германския град, като е стрелял по няколко души, преди да напусне в посока на близката станция на метрото. Мюнхенската полиция, заяви че няколко души са били убити. Търговският център е обграден от полицията, която се опитва да издири нападателя.

Най-малко шестима души са загинали при стрелбата в търговския център в Мюнхен. „Трима въоръжени нападатели са въвлечени в стрелбата“, съобщи прес-секретар на полицията, сочейки свидетелски показания. Той не можа да потвърди броя на загиналите. 

Втори случай на стрелба е бил отбелязан след тази по-рано вечерта в търговски център в града, където се предполага, че има няколко загинали души. Бърза помощ в Мюнхен съобщава за други инциденти със стрелба на няколко места в града.

Полицията призовава жителите да избягват откритите места и да не качват в интернет видео или фотографии от мястото на събитието.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.