Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
След проверка на НАП паркинг на морето вдигна обората си с ... 1200%
22 Юни 2016
По време на наблюденията си служителите на агенцията установяват значително покачване на оборотите при почти всички заведения
Ресторанти, нощни клубове, кафенета и паркинги в курорта "Слънчев бряг" масово не отчитат оборотите си. Това са установили при проверки инспектори от Националната агенция за приходите. За три дни данъчните са проверили близо 300 обекта. 

Дискотека, част от известна верига, регистрира оборот от 32 хиляди лева в нощта, в която данъчни инспектори следят издаването на фискални бонове. Същият клуб седмица по-рано отчита три пъти по-малък оборот. По време на наблюденията си служителите на агенцията установяват значително покачване на оборотите при почти всички заведения. Частен паркинг пък е отчел с 1200 на 100 повече оборот, отколкото седмица по-рано, когато е издал касови бележки само на 13 клиенти. 

На собствениците на няколко обекта ще бъдат направени ревизии като физически лица, а наблюденията на заведенията ще продължат и през целия туристически сезон.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.