Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Гратисчия нападна контрольор в София
30 Май 2016
Инцидентът е станал около 12.00 часа в трамвай по линия 22 на спирката на бул. "Дондуков" близо до Английската гимназия
Пътник без билет нападна контрольор в трамвай в столицата. Служител на Центъра за градска мобилност поискал да провери мъжа, при което той извадил лютив спрей и го напръскал. От МВР обясниха пред "Хоризонт", че след случката младият мъж е избягал. Инцидентът е станал около 12.00 часа в трамвай по линия 22 на спирката на бул. "Дондуков" близо до Английската гимназия. Четирима души са пострадали. 

Нищо неподозиращите пътници, возещи се в превозното средство, движещо се по линия 22 в столицата, станаха обект на нападение с лютив спрей от нервен младеж, решил да се повози без билет. На част от пострадалите е оказана медицинска помощ на място, а в суматохата нападателят успява да избяга. Какво точно се е случило, разказват 2 жени, станали свидетели на инцидента:

Един грамаден, много едър мъж, най-много на 35 години. Скочи върху контрольора, свали го на земята, започна да го гази. Ние се обърнахме всички, които бяхме отпред, започнахме да викаме: "Оставете човека“, но той продължи да го гази. Контрольорът се опита да стане, но той скочи върху него и както беше върху него се върна и с все сила започна да пръска целия трамвай със спрей. Беше с една тъмна фланелка, с очила и с много къса коса.

Работещите в околните магазини дори не са рзбрали какво точно се случва. По случая работи 5-то Районно полицейско управление в София.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.