Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сериозни мерки за сигурност в София заради финала за Купата на България
24 Май 2016
Над 30 хиляди са продадените билети за мача, който започва в 20 часа на Националния стадион
Сериозни мерки за сигурност предприема полицията в София днес, заради футболната среща между ЦСКА и Монтана за Купата на България. Над 30 хиляди са продадените билети за мача, който започва в 20 часа на Националния стадион. 

Преди срещата, фенове на ЦСКА, ще проведат шествие по централните софийски улици. То е с начален час 18 и започва от района на Народния театър. Директорът на Столичната полиция, старши комисар Младен Маринов уточни, че целият състав ще бъде на улицата. Причината е съвпадението на футболната среща, абитуриентските балове и празникът 24-ти май.

Интересът към футболната среща е голям, особено от фенове на ЦСКА. Продадени са над 30 хиляди билета. Не са пуснати в продажба буферните зони, които ще разделят двете агитки. От Монтана не очакваме сериозно присъствие, но наличието на противостоящи агитки, изискват съответните мерки за сигурност.

Около стадиона и Борисовата градина, присъствието на полицаи, също ще бъде многобройно.

Включително и пред сградата на Футболния съюз. В последно време има агресивни настроения от феновете на ЦСКА към тази сграда. Там ще има изключителни мерки за сигурност, с оглед недопускане унищожаване на сградата.
Специално внимание, полицията ще обърне на автобусните спирки и градския транспорт в София.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.