Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пак бой след катастрофа
3 Май 2016
Инцидентът е довел до жестоко сбиване на участниците и разрастване на конфликта
Поредна улична саморазправа между водачи на автомобили в Раднево е довела до жестоко сбиване на участниците в инцидента и разрастване на конфликта. Впоследствие са пристигнали и "подкрепления", а вследствие на саморазправата едно момче е наръгано с нож, друг младеж е със счупена челюст, а двама са с комоцио, обясни пред "Хоризонт" кметът на Раднево Теньо Тенев. Според свидетелите, това не е безобидно спречкване или междуетнически скандал, а сериозно престъпление, опит за убийство, посочи кметът. Има четирима задържани.

Крайно време е тези хора да разберат, че има правила и не могат да безчинстват, единият от младежите е известен в целия град с агресивността си, разказа още градоначалникът и призова МВР да си свърши работата и участниците в сбиването да си получат наказанието.

Ще бъде инициирана и подписка сред гражданите на Раднево, в която ще бъде поискано прокуратурата да разследва деянието в цялата му сериозност, регистрирана от свидетелите. Част от тези свидетели са предотвратили по-сериозен изход от ситуацията.

Нищо не е предизвиквало този конфликт да ескалира до такава степен, заяви Теньо Тенев. Случаят по думите му не е изолиран, наскоро е имало друг подобен казус, който кметът нарече "потулен".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.