Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Прокуратурата се самосезира за нарушенията в Центъра за градска мобилност
28 Април 2016
Проверката стъпва на изявления на дългогодишен служител на Центъра за градска мобилност, който твърди, че Арнаудов е извършвал злоупотреби
Софийската градска прокуратура се самосезира по изнесена в медиите информация, свързана с подалия оставка директор на Центъра за градска мобилност Симеон Арнаудов. Проверката е за злоупотреба със служебно положение и за длъжностно присвояване.

Проверката стъпва на изявления на дългогодишен служител на Центъра за градска мобилност, който твърди, че Арнаудов е извършвал злоупотреби и възползвайки се от служебното си положение, се е облагодетелствал финансово. Служителят дава и примери за луксозни имоти и скъпи автомобили, притежавани от Симеон Арнаудов.

Сега прокурорската проверка ще трябва да установи дали подалият оставка директор на ЦГМ наистина е присвоил средства, възползвайки се от служебното си положение. Софийската градска прокуратура ще възложи на Националната агенция за приходите да извърши ревизия, която да установи източника на доходи на Симеон Арнаудов, както и дали стандартът му на живот съответства на декларираното от него.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.