Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пиян шофьор блъсна жена и дете на пешеходна пътека
28 Април 2016
48-годишният мъж се ударил в спряла кола, а след това ударил пресичащите майка и син, като ги влачил 15-20 метра
Пиян шофьор блъсна жена и дете на пешеходна пътека в Карлово. 48-годишният мъж първо се ударил в спряла кола, а след това ударил пресичащата с предимство майка с 3-годишния й син. Пострадалата е със сериозни травми, но без опасност за живота, а детето е по-леко ранено. 

Инцидентът станал снощи на бул. "Освобождение" в Карлово. Шофьорът е бил с 2.2 промила алкохол според теста с дрегер, взета му е и кръвна проба. Задържан е първоначално за едно денонощие, съобщиха от полицията. Районната прокуратура в Карлово вече разследва случая. Досъдебното производство е за причиняване на средна телесна повреда при шофиране след употреба на алкохол. 

Карловецът е влачил пострадалите около 15-20 метра. 34-годишната жена е с фрактури на две ребра, спукан таз и други външни наранявания. С прокурорско постановление пияният шофьор ще бъде задържан за 72 часа и привлечен като обвиняем, а прокуратурата ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него. Разпитани са свидетели, назначени са и експертизи.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.