Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Гръцките фермери и правителството на среща в понеделник
14 Февруари 2016
В събота вечерта протестиращите се изтеглиха от централния площад в столицата Атина, но се заканват, че ще продължат блокадите по пътищата
За понеделник е насрочена среща, на която протестиращите гръцки фермери ще решават какво да предприемат оттук нататък, заяви техен представител. 

В събота вечерта те се изтеглиха от централния площад в столицата Атина, но се заканват, че ще продължат блокадите по пътищата, докато не бъдат чути от управляващите.  

По данни на полицията над 12 000 души са участвали вчера в протестно шествие в подкрепа на фермерите на площад "Синтагма" пред парламента. То беше свикано от профсъюзи, свързани с Гръцката комунистическа партия.

На 13 февруари в 17 часа гръцките фермери блокираха граничните пунктове Кулата, Илинден и Капитан Петко войвода за неопределено време. През Маказа и Ивайловград се пропускат всички видове превозни средства, но малко след границата на гръцка територия пътищата са затворени със земеделска техника. Колоните от камиони остават от двете страни на границата, въпреки че вчера блокадата на Кулата беше вдигната за пет часа.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.