Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бившият кмет на Стрелча остава в ареста
13 Февруари 2016
Иван Евстатиев беше изписан сутринта от болницата в Пазарджик. Той не присъства на съдебното заседание
Обвиненият в сексуално насилие над 16-годишна ученичка Иван Евстатиев остава в ареста. Това реши районният съд в Панагюрище. Петорната съдебно-медицинска експертиза е доказала, че здравословното състояние на Евстатиев позволява той да остане в ареста. Тази новина бе посрещната с въодушевление от жителите на Стрелча, които прекараха повече от четири часа пред сградата на Районния съд в Панагюрище. Как приемате тази новина?

Приемаме тази новина удовлетворени. Радваме се, че все още има съдии, които не се влияят от пари, от натиск и се раздава истинско правосъдие. За нас, съдиите от Панагюрище отсъдиха така, както трябва, защото всички знаехме, че Иван Евстатиев е здрав. За това, ние сме доволни от решението на съда.

Иван Евстатиев беше изписан тази сутрин от болницата в Пазарджик. Той не присъства на съдебното заседание.  Адвокатът му Ташкена Колчева заяви, че ще обжалва определението. Това може да бъде направено в тридневен срок. Следващото заседание по мярката за неотклонение е насрочено за 16-ти февруари.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.