Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Алексей Петров похвали полицията
10 Февруари 2016
Според Петров установяването на самоличността на стрелците и организатора им е сигнал за "сериозен международен авторитет и респект срещу престъпния свят"

Алексей Петров похвали полицията за работата й по стрелбата срещу него и шофьора му в края на миналия октомври. Според Петров установяването на самоличността на стрелците и организатора им е сигнал за "сериозен международен авторитет и респект срещу престъпния свят".

Един украйнец е в ареста като организатор на неуспешното покушение, други трима се издирват с червена бюлетина. Според Петров, стрелялите с РПГ-тата, са жертва на поръчителите. Кои са те той не коментира, но благодари на медиите за тишината около разследването, която помогнала за успешната развръзка.

Прословутият български песимизъм беше връхлетян от приятна изненада на разкритията на полицията. Това е знак за сериозен професионализъм и потенциал. Това е стимул за служителите в правосъдната система, коментира бившата барета.

Петров твърди, че МВР има информация за мотива за стрелбата, но не я огласява, за да се довърши разследването докрай.  

За съдбата на 100-те хиляди долара, който той обеща за  информация за нападателите обясни, че награда -  в класическия вариант, не е давана,  но от парите са давани възнаграждения за информация, включително и по други случаи.

Алексей Петров коментира темата преди началото на поредното заседание на мегаделото "Октопод".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.