Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
По-студено със слаб сняг
5 Февруари 2016
Температурите в цялата страна ще се понижат и максималните ще са между 2 и 7 градуса

Днес все още ще превалява, предимно сняг, но валежите ще отслабнат, след обяд и ще спират. Значителни по-количество ще са в крайните югоизточни райони от страната, съобщават от НИМХ към БАН. След пладне от запад облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Температурите в цялата страна ще се понижат и максималните ще са между 2° и 7°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде около и над средното за месеца.

По Черноморието ще бъде облачно и с валежи, предимно от сняг. Ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максималните температури ще са 3° - 5°, вълнението на морето ще е 3 - 4 бала. Температурата на морската вода е около 7°.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи от сняг. Ще има виелици и навявания. След пладне валежите ще спират. Ще духа силен, по високите и открити части – до бурен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра – около минус 8°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.