Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Алексей Петров дава 100 хиляди долара, за да открие атентора
13 Ноември 2015
Петров се появи със засилена охрана. Около сградата на Специализирания съд, който се намира в някогашното помещение на ДАНС, също имаше охрана
Алексей Петров обяви награда от 100 хиляди долара за информацията кой стои зад атентата срещу него. Пред медиите той коментира темата малко преди началото на делото "Октопод".

Петров се появи със засилена охрана. Около сградата на Специализирания съд, който се намира в някогашното помещение на ДАНС, също имаше охрана. Според запознати става дума за охранители, които се движат около Златко Иванов – Баретата, който преди време направи специално изявление, в което отрече, че той стои зад опита за покушение срещу Алексей Петров.

Самият Петров съвсем лаконично обяви, че дава наградата от 100 хиляди долара, показа голям лист с написан телефонен номер в чужбина и имейл, на който ще очаква информация за атентаторите. Охранителите му раздадоха същата информация на медиите. Алексей Петров каза още, че е започнал собствено разследване, в което ще се включат и чуждестранни експерти. Да се бори с тероризма може единствено държавата, да бъде победен – зависи от обществото, каза пред медиите Алексей Петров.

Всички останали въпроси за това кой стои зад атентата ги остави без отговор. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.