Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Вадят 2300 души от системата на МВР в държавна фирма за обслужване на гражданите
11 Ноември 2015
Фирмата трябва да заработи от февруари догодина и в момента се обсъжда как ще стане преназначаването на хората
Около 2 хиляди и 300 души от системата на МВР ще преминат в държавната фирма, която ще поеме административното обслужване на гражданите. Фирмата трябва да заработи от февруари догодина и в момента се обсъжда как ще стане преназначаването на хората, които ще работят при трета категория труд. Не се очаква това да оскъпи издаването на личните документи и регистрационните табели за автомобилите, обяви вицепремиерът Румяна Бъчварова:

По никакъв начин. Има си наредба, това трябва да се уточни много ясно. Таксите са разходно ориентирани и по този начин ще продължи предоставянето на услуги.
 
Бъчварова потвърди, че ако се установи провинение на служители, участвали в протестите, ще има наказания:
Няма да има преднамерено гонене, нарочни санкции срещу някой, който си е позволил да протестира. Неразрешен протест, неприемливо поведение по време на протеста - това са неща, които и извън тази ситуация всеки един служител на МВР трябва да съобразява.

Всички рапорти за напускане - около 600, са подписани, каза Бъчварова и допълни, че годишно от системата на МВР напускат 4 хиляди и 500 души. Тази година те са 2 хиляди, като се включват и последните, подали рапорти.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.