Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Променлива облачност, валежи в западните райони
7 Октомври 2015
Максимални температури между 17 и 22 градуса

Днес ще преобладава облачно време. Повече слънчеви часове ще има преди обяд над Източна България, но по-късно през деня и там облачността ще се увеличи, съобщават от НИМХ към БАН. След обяд ще има валежи, на повече места в западните райони. В следобедните часове вятърът ще се ориентира от североизток, през нощта срещу четвъртък ще се усили, и с него ще започне да нахлува студен въздух. Максимални температури между 17° и 22°, в София около 17°. Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца, но привечер ще започне бавно да се повишава.

Преди обяд над Черноморието ще преобладава слънчево време, но по късно през деня облачността ще се увеличи и привечер ще завали дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще са 21° - 22°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините ще бъде предимно облачно, след обяд с валежи, привечер на места в масивите от Западна България интензивни и с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е умерен до силен. Максимална температура на 1200 метра около 13°, на 2000 метра около 7°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.