Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Убиецът на 3-годишното дете остава в ареста
6 Октомври 2015
Съдът уважи искането на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" на 25-годишния Янко Чакалов

Съдът остави в ареста 25-годишния Янко Христов Чакалов от Сливен. Най-тежката мярка бе наложена на неправоспособния водач, който уби 3-годишно дете на улицата в кв.“Речица“ и избяга от местопрестъплението.

Съдът уважи искането на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение "Задържане под стража" на 25-годишния Янко Чакалов от кв. „Речица“. Искането на защитата за "домашен арест" бе отхвърлено. Мярката влезе в сила от момента на произнасяне на съда.

Обвиняемият каза, че е запознат с доказателствата и съжалява за извършеното деяние. Той бе доведен до съдебната зала с качулка на главата и отказа изявления. Защитникът заяви, че е нает от близките на обвиняемия тази сутрин и че още не знае дали те ще искат обжалване на мярката, което може да стане в рамките на три дни. Обвиняемият Янко Чакалов, който удари и уби с автомобил с гръцка регистрация 3-годишно момиченце на пътя в кв. „Речица“, е осъждан условно, пак за шофиране без документ за правоспособност.

Престъплението на 4-ти октомври е извършено в 3-годишния изпитателен срок на 3-месечната му условна присъда. Той е с основно образование, безработен. По непотвърдена информация, израства в отсъствието на работещите си в Гърция родители, отглеждан от баби и дядовци. Наказанието за повдигнатото срещу него обвинение е от 3 до 15 години.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.