Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Облачно с малко валежи
6 Октомври 2015
Максимални температури между 19 и 24 градуса

Атмосферното налягане е по-ниско от средното и през деня ще продължи да се понижава, съобщиха от НИМХ към БАН. Днес облачността от запад ще се разкъса и ще намалee, на много места до предимно слънчево. Облачно, с превалявания, ще се задържи времето в Източна България. През деня и там валежите ще спрат и облачността ще намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури между 19° и 24°, в София максимална около 21°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно. На много места ще има превалявания. По-късно през деня валежите ще спрат, а облачността ще намалее. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимални температури 20-23°, близки до температурата на морската вода. Вълнение на морето 1-2 бала.

Над планините облачността също ще намалее. Ще духа слаб, по високите части умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра – около 9°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.