Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Продължава издирването на младежа, изчезнал на Черни връх
1 Септември 2015
От службата са изпратили втори екип, който да се включи в търсенето. Вероятно младежът се намира в райна на Сухото езеро

Планинската спасителна служба издирва 21-годишен младеж, който се е изгубил  в района на Черни връх. Той бил на излет заедно с баща си, след което се отделил от него. Издирваният мъж е без мобилен телефон.

От службата са изпратили втори екип, който да се включи в търсенето. Вероятно младежът се намира в райна на Сухото езеро, каза дежурният от Планинската спасителна служба Явор Каролев.

Локализиран е район по данни на берачи на боровинки и още едни туристи от Перник, така че колегите започват търсенето в района и очакваме развитие. Цяла нощ родителите са претърсвали едната част между Черни връх и Конярника, но не е там. Уведомени са всичките в южната част на Витоша – Кладница, Боснек, Ярлово и Чуйпетльово. И на пазачницата хората очакват, ако видят подобен човек да минава, да се обадят. Няма нещо, което да бъде особено притеснително. По данни на хората от Перник, той е бил в движение в района на Сухото езеро.

В търсенето вече са се включили и доброволци от Offroad обществото. Планинските спасители са обходили много голям район във Витоша, но засега търсенето е безрезултатно. През деня имаше сведения от туристи, че младежът е забелязан в района на Сухото езеро. Насоченият към мястото екип обаче не е намерил изгубения турист.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.