Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Младежът, който загина край Белмекен е счупил гръбнака си
26 Август 2015
Вероятно травмата е следствие на фатално падане

Счупен гръбначен прешлен е причината за смъртта на 21-годишния Мехмед от велинградското село Света Петка. Младежът беше издирван под връх Белмекен почти четири дни след като изчезна в местността Балабаница.

Ауторсията е установила, че причината за смъртта на младия мъж е счупване на първи гръбначен прешлен. Вероятно травмата е следствие на фатално падане.

С това случаят не приключва, каза говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов. Има образувано досъдебно производство. Предстоят експертизи, които трябва да докажат по безспорен начин , че няма улики за външна намеса, въпреки че според лекарите няма следи от насилие върху Мехмед. Най-лансирана версия към момента, е че момчето е паднало,  докато е тичало по склона. Засега не е ясно, защо той е тръгнал в посока обратна на мястото, където е бил паркиран автомобилът на семейството му .

Мехмед изчезна в събота по обед в местността Балабаница и беше открит в понеделник в малинаж, разполжен на километър от мястото.  Все още родителите на Мехмед не могат да повярват, че се е загубил. Не са открити и двете кофи с боровинки, които той е трябвало да пренесе до колата. Тялото ще бъде освободено от съдебна медицина днес.

21-годишното момче ще бъде погребано в родното си село. Най-рано след две седмици се очакват резултатите от назначената от Районна прокуратура - Пазарджик тройна съдебно-медицинска експертиза.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.