Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
МВР празнува
5 Юли 2015
Служителите на Министерството на вътрешните работи честват професионалния си празник с водосвет на знамената пред Паметника на Незнайния воин

Служителите на Министерството на вътрешните работи честват професионалния си празник с водосвет на знамената пред Паметника на Незнайния воин. Вътрешният министър Румяна Бъчварова изтъкна в поздрава си:

МВР е отговорно за образа, който има страната ни през Европа и света. Сътрудничеството с партньорските служби ни правят част от професионалната и политическа общност навсякъде по света. Изправяме се пред организираната престъпност, ограничаваме трафика на контрабанда и наркотици. Без резултатите от работата ни не би могъл да бъде решен нито един проблем на държавата. МВР върви по пътя на своята модернизация. Без модернизирано МВР не можем да имаме и модерна държава. Вярвам, че имаме волята да отговорим на изискванията на времето.

Пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ ще има демонстрация на специализирана техника, която е на въоръжение в различните структури на вътрешното министерство, което отбелязва 136 години от създаването си.

На парада на МВР пред паметника на Незнайния войн присъства премиерът Бойко Борисов, както и шефове на служби и бивши вътрешни министри.

Следобед представители Синдикалната федерация на служителите в МВР ще дадат брифинг, на който обещават да представят "детайлна информация за проблемите, по които министър Румяна Бъчварова е подвела, според тях, народните представители по време на парламентарния контрол в петък. Синдикалната организация ще оповести начина, по който продължава да се провежда социалният диалог в МВР, както и своето решение за по-нататъшни протестни действия.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.