Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Състезатели от цялата страна изпратиха Тодор Славов в последния му път
1 Юли 2015
Тодор Славов загина на 28 юни по време на ралито Твърдица – Елена

Състезатели от цялата страна се събраха на погребението на пилота Тодор Славов, който загина в неделя след тежка катастрофа на рали "Твърдица". Състезатели от цялата страна се събраха в морската столица с колите си в последния му път. Загиналият след катастрофа варненски пилот Тодор Славов бе погребан днес на Централните градски гробища. Поклонението пред тленните му останки се състоя в Катедралния храм "Св. Успение Богородично".

След това опечалените ще се отправят към гробищата, като ще бъдат съпроводени от автомобилни състезатели от Варна и цяла България, които ще се придвижват със състезателните си коли. По настояване на близките погребението бе закрито за представители на медиите.

Тодор Славов загина на 28 юни по време на ралито Твърдица – Елена, след като колата му излетя от пътя. 31-годишният състезател от Варна е балкански шампион за 2013 година, трети в световния шампионат за младежи 2010, а тази година е лидер в шампионата на страната. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.