Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Суеверията на политиците ни
27 Май 2015
Без да иска кметът на Нова Загора Николай Грозев разголи душевното състояние на родните политици

Без да иска кметът на Нова Загора Николай Грозев разголи душевното състояние на родните политици.

След като приложи "древни суеверия и поръси с 50 кг. захар средата на пътищата в четирите посоки на града, за да спре катастрофите", Грозев призна, че разчита не на закона, а на заблудата.

Николай Грозев би трябвало да знае, че не суеверието, а само вярата в доброто, образованието и спазването на законите могат да спасят човешки животи. Нито захар, конци, черни котки, 13-о число не може да спре или да стимулира дрогирания, пияния, самонадеяния и вярващия в безсмъртието.

Суеверието е заблуда и вяра в несъществуващи сили.

Въпросът е обаче, защо "българските политици са толкова суеверни и открито демонстрират това". Вижте само колко депутати - от всички парламентарни групи, както и министри са с червени конци по ръцете. Премиерът Борисов, който също разчита на червения конец, сам призна, че в понеделник не се бръсне, не дава пари и не си реже ноктите.

С подобно поведение не е трудно да се разбере от какво се страхуват и на какви сили разчитат българските политици и... кметовете. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.