Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тежка катастрофа на пътя Русе-Разград в района на село Бъзън
5 Май 2015
Загинала е жена, а мъж бере душа. На практика от колата не е останало почти нищо, освен купчина ламарини

Жена е загинала в тежка катастрофа тази нощ на пътя Русе-Разград, а шофьорът на автомобила, в който е пътувала, е в тежко състояние в болница. Сигналът за инцидента е бил подаден към 4.30 ч сутринта.

Катастрофата е станала в близост до разклона за село Бъзън. Лекият автомобил "Пежо 308" с русенска регистрация се е движил в посока Русе. По неизяснена засега причина колата се е отклонила от пътя, навлязла е в лентата за насрещно движение и се е ударила в крайпътно дърво. Пътничката е загинала на място, а шофьорът е получил тежки травми на цялото тяло. За да извадят и него, и загиналата жена, се е наложило пожарникарите да разрежат автомобила. На практика от колата не е останало почти нищо, освен купчина ламарини.

Ударът е бил толкова жесток, че двигателят се е откъснал и е излетял встрани. Все още от полицията не дават информация за самоличността на жертвата и водача, който в момента се оперира по спешност в русенската болница. Заради инцидента до 9.30 ч движението в участъка на пътя Русе-Разград бе затруднено. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.