Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Облачно с превалявания
29 Април 2015
Температурите ще се понижат и максималните ще са между 14 и 19 градуса, в южните райони до 21-22 градуса

Още преди обяд ще се появи умерен, в Дунавската равнина и силен запад-северозападен вятър и с него за кратко ще нахлуе хладен въздух. Вечерта вятърът ще отслабне, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. Облачността ще е значителна, но в следобедните часове от запад ще се разкъсва и намалява. Превалявания ще има главно в Източна България и Рило-Родопската област. На места там и ще прегърми. Минималните температури ще са между 8° и 13°. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са между 14° и 19°, в южните райони до 21-22°.

По Черноморието облачността ще се увеличава и на много места, главно в следобедните часове краткотрайно ще превали, по южното крайбрежие и ще прегърми. Ще духа слаб, по северния бряг до умерен северозападен вятър.

Над планините ще преобладава облачно време и главно в Рило-Родопската област и Странджа ще има валежи от дъжд придружени от гръмотевици. Вятърът ще е умерен, по билото на Стара планина – до силен от запад-северозапад. Дневните температури ще са по-ниски и максималната на височина 1200 метра ще е 10-11°, а на 2000 метра – около 4°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.