Факти, Анализи, Коментари
   16 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънчево и ветровито
2 Април 2015
Максималните температури ще са между 9 и 14 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над североизточните райони, но ще е почти без валежи, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.Ще духа умерен, в Дунавската равнина и по Черноморието до силен западен вятър, който в късните следобедни часове ще отслабне. Максималните температури ще са между 9° и 14°, в София около 10°.Повишавайки се, атмосферното налягане ще стане близко до средното.

Времето по Черноморието ще е ветровито - с умерен до силен западен вятър, който ще отслабне едва привечер. Ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Максимални температури между 12°и 14°. Вълнение на морето около 2 бала. Температурата на морската вода 9-11°.
 
Времето в планините застудя. На 1200 м.н.в дневната температура ще е около 3°, на 2000 м около минус 5°. Ще е предимно слънчево, но твърде ветровито, особено по Старопланинското било, където скоростта на западния вятър често ще достига и надминава 20 м/сек.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.