Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънчево с леки превалявания на запад
30 Март 2015
Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 12 и 17 градуса

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за март. Преди обяд облачността ще намалее, на места до слънчево време. От запад още около обяд отново ще се заоблачи и до вечерта на места, главно в западната половина на страната, ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 12° и 17°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

По Черноморието ще има разкъсана облачност. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури 11-14°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнение на морето 1-2 бала.

Над планините ще има променлива облачност, по-значителна над масивите в Западна България, където на места ще превали слаб дъжд, а над 2000 м слаб сняг. Ще духа предимно умерен западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 8°, на 2000 метра – около 2°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.