Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Млад мъж загина при катастрофа в Русе
29 Март 2015
Възрастната жена, която е пътувала в колата, е била спасена от семейство
Млад мъж загина при тежка катастрофа в Русе. Автомобилът е изгорял, а възрастната жена, която е пътувала в колата, е била спасена от семейство.

Все още самоличността на младия мъж не е официално изяснена, предполага се, че това е 23-годишният син на възрастната жена, която е откарана в болница с леки травми.

Инцидентът е станал около 14.40 ч. в района на Охлюва, малко след завоя за включване в международното шосе. Лек автомобил "Хонда Сивик", в който са пътували загиналият мъж и жената, е предприел изпреварване на движещия се в средна лента "Опел Корса". Заради мокрото платно водачът на японския автомобил губи управление, завърта се и засича отляво "Опел"-а, след което се блъска в тролейбусен стълб. Ударът е от страната на шофьора и той загива на място. "Опел"-ът също се е завъртял, но водачът му успява да спре на милиметри от стълб.

Пътуващите в немската кола баща, майка и син веднага излизат, за да помогнат на пострадалите в "Хонда"-та, която вече гори. Те са срязали колана на възрастната жена и са я извадили, а с пожарогасител са се опитали да потушат огъня. Шофьорът обаче вече е бил мъртъв. Пристигналите на място две пожарни са успели да угасят пламъците. За щастие газовата бутилка, с която е била японската кола, не е гръмнала.

Заради инцидента пътят за София е затворен и трафикът е пренасочен в другото платно. Причините за инцидента се изясняват. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.