Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сгащиха серийни крадци за обири на магазини и ателиета
26 Март 2015
Те са извършвали взломни кражби в различни градове у нас,сред които Казанлък, Стара Загора, Търговище, Добрич, Варна и Бургас

Група, специализирана в извършването на кражби, разби полицията. Операцията е проведена на територията на пет области у нас. Петимата задържани са от Варна. Те са извършвали взломни кражби в различни градове у нас,сред които Казанлък, Стара Загора, Търговище, Добрич, Варна и Бургас.

Преди да бъде разбита от полицията, престъпната група е извършила общо 13 обира. Нападани са магазини за мобилни телефони и компютри, както и ателиета за бижута. Всички арестувани са с наложени мерки за задържане за 72 часа.


Престъпленията са извършени от месец октомври миналата година до момента. Изяснено е, че двама от групата - В.П. и Д.Т., са заловени непосредствено след две взломни кражби в Казанлък и Стара Загора. Днес сутринта е задържан и петият участник в групата – Г.Г. /34 г./, с прякор Гонзо, криминално проявен за средна телесна повреда, измама, хулиганство, наркотични вещества и управление на МПС след употреба на алкохол, осъждан.

Извършени са действия по разследването на осем адреса във Варна, обитавани от задържаните и техни помагачи, както и на две заложни къщи, където групата е пласирала отнетите вещи. Открити и иззети са множество мобилни телефони и преносими компютри, част от които са предмет на престъпления, а спрямо останалите предстои да бъде извършена проверка.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.