Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Топло и слънчево
26 Март 2015
Максималните температури в повечето места ще са между 15 и 20 градуса

До обяд ще преобладава слънчево време. В следобедните часове облачността от юг ще се увеличава и вплътнява и на места в южните райони ще завали дъжд, съобщиха от от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН.

Минималните температури сутринта ще са между 2° и 7°. През деня ще духа слаб, в Източна България до умерен юг-югоизточен вятър. Ще се затопли още и максималните температури в повечето места ще са между 15° и 20°, малко по-ниски по морския бряг.

До обяд над планините ще преобладава слънчево време. След пладне облачността от юг ще се увеличава и до вечерта, главно в Рило-Родопския масив ще завали дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин сняг. Ще духа до умерен вятър от южната четвърт. Дневните температури ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 10°, а на 2000 метра около 4°.

По Черноморието преди пладне ще преобладава слънчево време. Около и след обяд облачността ще се увеличи до значителна. Слаби превалявания от дъжд ще има през нощта срещу петък.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.