Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Облачно и по-топло
25 Март 2015
Облачността, предимно средна и висока, ще се увеличава и вплътнява и до края на деня над цялата страната вече ще е облачно

С южния пренос над страната, времето ще продължи да се затопля. Облачността, предимно средна и висока, ще се увеличава и вплътнява и до края на деня над цялата страната вече ще е облачно, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. Около обяд ще превали в Западна България, а по-късно през деня и в централните райони от страната. В Източна България ще остане без валеж. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури в Централна и Източна България ще са по-високи: 13°-18°, в Западна, където облачността ще е най-плътна: 10°-13°, а по морското крайбрежие, заради югоизточния вятър: 8°-10°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за март – ще се понижава.

Над Черноморието преди обяд ще бъде слънчево, след обяд ще се заоблачи, но валежи не се очакват. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха: 8°-10°. Вълнението ще е около 3 бала. Температурата на морската вода е 7°.
 
Над планините ще е облачно, по-най-високите части частично мъгливо. Около и след обяд в западните и централни райони ще превали дъжд, по най-високите части на Рила и Пирин - сняг. Вятърът по билата ще е от юг, отначало умерен, към края на деня и силен. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.