Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Куфарът, в който имаше убито дете, е купен от Русия
24 Март 2015
Конкретният куфар, в който е намерено тялото, е изнесен през февруари 2014-а година от Белгия за Русия

Куфарът, в който беше намерено убитото дете край Пасарел, е купен от магазин в Русия, съобщиха за "Хоризонт" от официалното представителство на марката за България.

Светломир Пандазиев - търговски директор на марката за страната ни, обясни, че конкретният куфар, в който е намерено тялото, е изнесен през февруари 2014-а година от Белгия за Русия.

Все още няма яснота за самоличността на 5-годишното момченце, високо около 112 сантиметра с кестенява коса и кафяви очи.

От МВР още веднъж призовават хората, ако имат информация за изчезнало дете, отговарящо на описанието, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на полицията. Анонимността им е гарантирана.

Близки до разследването обясниха пред „Хоризонт“, че сред сигналите има и такива на хора, които наистина искат да помогнат, но до момента нито един сигнал не е довел до конкретна насока за разследването.

По случая се работи както у нас, така и зад граница. СДВР проверява всички възможни версии по случая. Сред водещите е, че убиецът е близък роднина на детето. Установено е, че куфарът се е заплел близо до брега на езерото, след като е започнало изпускане на водите от басейна заради снеготопенето. Криминалистите не изключват убийството да е извършено далеч от мястото, където е открито тялото.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.