Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Над 40 хиляди абоната на ЧЕЗ са без ток
6 Март 2015
Има скъсани проводници от тежкия мокър сняг, но все още не са обобщени щетите

41 000 клиенти на територията на ЧЕЗ са без електрозахранване в областите Видин, Враца, Кюстендил, Монтана, Перник и София. Това съобщиха от ЧЕЗ за Фокус. Навсякъде се работи по отстраняване на електрозахранването, очаква се до края на деня да бъдат отстранени авариите навсякъде. Има скъсани проводници от тежкия мокър сняг, но все още не са обобщени щетите.

В област Видин са засегнати общините Белоградчик, Бойница, Видин, Димово, Ружинци и Чупрене, като 11 000 души там са без електрозахранване. В област Враца 6 000 клиенти са без електрозахранване в общините Враца и Криводол. В област Кюстендил без ток са 3 800 клиенти в общините Кюстендил, Невестино и курорта Паничище.

В област Монтана 14 000 клиенти на ЧЕЗ са без електрозахранване в селища в общините Берковица, Брусарци, Вършец, Георги Дамяново, Медковец, Монтана и Чипровци. В Перник 2700 клиенти в община Трън са засегнати, в София – 2700 клиенти - в Банкя, Кремиковци, Панчареево, а в София област 800 клиенти в общините Своге и Сливница.

Навсякъде има изпратени по 2-3 аварийни екипа на електропровод и се прави всичко възможно в максимално кратки срокове да се възстанови електрозахранването. Очаква се голяма част да бъдат възстановени до 14.00 часа, а останалите вероятно до края на работния ден.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.