Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
АБВ гледа оставката на Първанов
6 Март 2015
Той подаде оставка заради несъгласието си с подкрепата на депутатите от формацията за договора за новия външен дълг от 8 млрд. евро

Националният съвет на партия АБВ  ще проведе заседание, на което лидерът на партията Георги Първанов обяви, че ще подаде оставка заради несъгласието си с подкрепата на депутатите от формацията за договора за новия външен дълг от 8 млрд. евро. Самият Първанов коментира по този повод:

На парламентарната група вярвам. Това, че някой е изкривил информацията, че не е довел докрай изпълнението на политическия съвет е друга история. Трябва да тълкувате моята оставка като протест към онова, което става в парламента изобщо.

Очаква се оставката да не бъде приета, тай като членовете на партийното ръководство и депутатите от АБВ бяха категорични, че Първанов е нужен като политик не само на АБВ, но и на България. Местни организации в страната също призоваха своя лидер да не подава оставка.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.