Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха тялото на 23-годишната студентка Вероника
3 Март 2015
Тя изчезна в събота вечерта и беше намерена в река Янтра във Велико Търново

Тялото на 23-годишната студентка Вероника Здравкова, изчезнала в събота вечерта, беше намерено в река Янтра във Велико Търново. По случая е образувано досъдебно производство за убийство, а процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжната прокуратура.

От полицията съобщават единствено, че тялото е изпратено за аутопсия, без да посочват дали при първоначалния оглед са открити следи от насилие.

Според очевидци на главата на удавеното момиче има рана и панталоните му са свалени. В момента обаче няма категорично становище дали става дума за насилствена смърт, самоубийство или нещастен случай.

Вероника, която е родом от Никопол, е подготвяла магистратура във Великотърновския университет. Тя е видяна последно в събота вечерта в района на железопътната гара, след като си тръгнала от работа в мебелен магазин. Издирването е започнало в неделя след сигнал на родителите й. В претърсването на района и на река Янтра се включиха следови кучета и водолази. Тялото беше намерено в реката от рибар.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.