Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стефан Марашев отново оглави митницата в Свиленград
27 Февруари 2015
Той поема временно и по съвместителство поста до 28 май

Със заповед на директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов Стефан Марашев отново оглави митницата в Свиленград. Той поема временно и по съвместителство поста до 28 май. Негов заместник ще бъде Георги Костадинов, който е назначен след конкурс. Тандемът е ръководил свиленградската митница заедно преди години.

За първи път Марашев оглавява митницата през 2002-ра г. Шест години по-късно е обвинен, че е възстановявал неправомерно акцизи и е уволнен. След като е оправдаван, е възстановен на поста. По-късно обаче името му се замесва в друг скандал – около множеството незаконни постройки край язовир "Ивайловград". Марашев доказа законноста на вилата си и подава оставка като ръководител на митницата в Свиленград, но остава в системата като редови митничар.

Георги Костадинов е негов заместник още през 2002-ра г., а името му беше замесено в скандал през 2014-а г., когато в колата му бяха открити амфетамини. Обвиненията срещу него отпаднаха поради липса на доказателства и той се върна на работа.

Втори заместник-началник остава Юлия Чолакова, която пое ръководството на митницата след ареста на Караиванов. Той беше задържан с подкуп и белязани пари в акция на ДАНС.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.