Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дончо Бъксанов се закле на мястото на ген. Тонев в парламента
27 Февруари 2015
Стоян Тонев подаде оставка като депутат заради скандални разкрития за периода, в който бе начело на Военномедицинска академия

Дончо Бъксанов положи клетва като народен представител. Бъксанов влиза в Народното събрание на мястото на Стоян Тонев. Той е избран от листата на ГЕРБ в 13-ти МИР Пазарджик.

Стоян Тонев подаде оставка като депутат заради скандални разкрития за периода, в който бе начело на Военномедицинска академия (ВМА). В доклад на Дирекция "Вътрешен одит" при Министерство на отбрана беше разкрито, че само в една от клиниките на ВМА са били генерирани загуби за 10 милиона лева, които са за сметка на печалба на частна фирма.

Всичко стартира преди 11 години, когато между ВМА и частната фирма "Дерма Прим" се сключва договор за медицински услуги. По това време началник на болницата е о.р. генерал Стоян Тонев. Вместо приходи за болницата, партньорството с частната фирма носи само загуби. Скандалното в случая е, че началникът на Клиниката по дерматология във ВМА проф. Мирослава Кадурина е собственик на 84% от "Дерма Прим". /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.