Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Убиха Боби Белята
27 Февруари 2015
Той е смятан за приближен до сочения за наркобос Христофорос Аманатидис, както и за част от бандата на Чуковете

Мъж на име Борис Борисов, известен като Боби Белята, беше застрелян снощи в София. Тялото на Борисов, който е криминално проявен, е открито близо до Казичене.

Сигналът за инцидента е получен снощи около 21.30 от познат на застреляния Борис Борисов, предаде БНР. Той отишъл до близка бензиностанция и обявил, че мъжът е намерен застрелян в автомобила си. Той е чул изстрели, но не е видял какво се случва. Полицията предполага, че застреляният Борис Борисов, известен като Боби Белята, имал среща в района, но за момента не е ясно с кого и затова полицаите разпитват живеещи в района на инцидента.

Борис Борисов е известен в столичния Ъндърграунд. Той е с условна присъда за това, че е сложил бомба в столичен автосервиз през 2002 година. Тогава той е задържан заедно със свой познат, Боян Харалампиев Митничара, по това обвинение. Малко по-късно обаче съдът ги освобождава. Борисов обяснява, че по време на взрива е бил на риба. Именно този случай кара тогавашния главен секретар и сегашен премиер Бойко Борисов да каже прословутата реплика "Ние ги хващаме, а те ги пускат".

До 2007 година Боби Белята е известен автомобилен състезател, който печели няколко международни приза. 2007 година обаче слага край на кариерата си. Той е смятан и за приближен до сочения за наркобос Христофорос Аманатидис, както и за част от бандата на Чуковете. Тази сутрин на мястото ще бъде извършен втори оглед. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.