Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Приключи драмата с психично болния мъж в София
23 Януари 2015
Малко след 6 часа, мъжът скочи от покрива върху предварително опънато платнище

Приключи драмата с психично болния мъж в кв. „Горна баня“. Цяла нощ полицията провежда операция по обезвреждането на психично болния, 35 годишен мъж. Малко след 6 часа, мъжът скочи от покрива върху предварително опънато платнище, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той е откаран за преглед в столична болница, за да се установи какви са нараняванията му.

Припомняме, че 35-годишен мъж изправи на крака столичната полиция в кв. „Горна баня”, след като се барикадира в дома си и откри стрелба. Към 19.25 часа в полицията е получен сигнал за мъж, стрелял по прозорците на отсрещна къща в кв. "Горна баня". Към мястото веднага са насочени екипи на столичната полиция, като районът бива отцепен. При пристигане на място, екипите на полицията са установили, че 35-годишен мъж се е заключил в една от стаите на дома си и отказва да излезе. По първоначални данни от извършения оглед той е произвел изстрелите с въздушно оръжие. Цяла нощ с барикадиралия се мъж разговаряха психолози, негови близки и роднини. Операцията приключи успешно.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.