Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Повдигнато е обвинение на руския гражданин, блъснал съдия Лозан Панов
22 Декември 2014
Повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неотклонение "подписка"
Руският гражданин, който е блъснал съдия Лозан Панов и след това го е закарал до болницата, е бил призован в полицията днес. Повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка за неотклонение "подписка".

Светлозар Лазаров отказа да уточни дали става въпрос за обикновен пътен инцидент или за преднамерени действия от страна на чуждия гражданин, но заяви, че е направена комплексна медико- и автотехническа експертиза. За инцидента има и свидетелски показания.

На 9-и декември съдия Панов пострада при пътнотранспортно произшествие. Той беше бутнат от автомобил на пешеходна пътека, ден преди да внесе концепцията си за конкурса за председател на Върховния касационен съд. След инцидента Панов беше приет в болница с комоцио и фрактура на ръката. Тогава беше съобщено, че шофьорът на автомобила е избягал и се издирва.

Няколко дни по-късно главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че руски гражданин е закарал съдия Лозан Панов до „Пирогов“ с автомобил, който е бил взет на лизинг. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.