Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: Благодаря за труда на кметовете на Варна, Бургас, София и Пловдив, които допринесоха за признанието в Европа
20 Ноември 2014
Изключително съм щастлив за това, че Варна спечели надпреварата и бе избран за Европейска младежка столица 2017! Това написа във Фейсбук профила си лидерът на ПП ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов. Освен това, днес в Европейския парламент София вече официално получи наградата си за Европейска столица на спорта за 2018 година, а Бургас е спортен град на континента за 2015 година. Благодаря за труда на кметовете Иван Портних, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, както и на кмета на Пловдив - Иван Тотев, който извоюва Европейска столица на културата 2019, на техните екипи, и на всички, които допринесоха за успеха на българските градове. Това е огромно признание за цяла България. Сигурен съм, че тези отличия ще отворят още по-големи възможности за развитие на младите и активни хора. Желая успех и гарантирам, че правителството ще стимулира и ще подпомага още повече подобни инициативи, за да може все повече да се чува позитивно името на българския град по света!


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.