Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Волен Сидеров е против спасяването на КТБ с държавни пари
30 Октомври 2014

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров се обяви против спасяването на КТБ с пари на данъкоплатците. Сидеров отхвърли изразените становища, че фалирането на банката би засегнало валутния борд:

Тя, след като е паднала под капиталовата допустима граница, по закон трябва да фалира. В едно от решенията се иска като депутат да гласувам това да не става. Все едно законът досега е важал за всички. Падне ли ти капиталът под еди-колко си, фалираш и толкова. Не, сега това да го променим изцяло, защото трябвало да оздравим тази банка. Аз не знам защо трябва да се оздравява тази банка, откъде накъде? Ако някой иска да я оздравява, да се съберат други банки, които чрез лихви и други спекулации изпомпват парите на българите, да се съберат да я спасяват, но не от държавата, аз съм против това държавата, парите на данъкоплатците, да спасяват КТБ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
31 Oct, 2014 | 22:57

В биографията на Бойко Борисоф има много бели петна. Така се крие че е имал много строг баща и държал Бойко да бъде пълен отличник, но той допускал понякога петици и то в такива предмети като физическо - учителя му бил смахнат и намирал Бойко за тромав дюстабанлия. Баща му много страдал от тези петици по физкултура, пеене и рисуване, и му хвърлял жесток бой с токата на служебния си колан по главата. От тези работи на Бойко Борисоф му има нещо. Премълчава се също и неговия образователен ценз. Той не е завършвал нищо, а и начално училище не е карал и баща му го е бил за нещо друго. Има все пак някои странични факти хвърлящи косвена светлина върху неговото образование. Така например той е почетен член на Съюза на художниците. От друга страна образователният ценз не е на мода, защото никой от правителствата не е завършвал нищо. Не вярвате! - че това е условие за влизане във висшето общество. Крие се много внимателно че Бойко е бил предвиден първоначално от синедриона за създаване на този хибрид от човешкия род, който да стане начало на Новата раса, тази която да служи на Новия Ред. От нашите са Бойко, Станишката, Пеевски, Масларова, Сталинка, Пръмова, Цачева, Цецо и царя, Костофф, цар Киро и Ахмет Доган и много още! От чужденците е достатъчно да видим ръката на този Дол вдигната за поздрав към българския народ по публикуваните снимки. Аз не съм виждал на човек такива линии - на ума и сърцето стигат едва до средата и се чупят една към друга - такова се наблюдава в кучетата. Но Бойко Борисофф излиза от тази група отци на бъдещото човечество, защото Станишката така го е развратил по време на курсовете, че е загубил възпроизводителната си способност. По закон Боко е жертва на сексуално насилие а ние сме правова държава, ето защо не случайно Станишката е с дипломатическа неприкосновеност. Синедрионът все пак преценил - знаем хазарския вкус към икономии, че ако не може да е отец може да е завършен продукт на Нов човек. За хазарската изгода трябва само да бъде на влас в тази отдавна харесана от синедриона територийка.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.