Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бареков: Прави се опит за поредната коалиция КОЙ
30 Октомври 2014
Малките групи ще се разпаднат от апетит към властовия кокал

Благодаря за оценката на Реформаторския блок, макар и дадена задкулисно, че в парламентарната група на БДЦ има „читави“ депутати. Само че те не са 4-5, а 14 на брой. В сравнение с други групи, които са пред разпад, нашата е най-единната, най-европейската и най-балансираната. Така лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в ЕП Николай Бареков коментира изказване на депутати от РБ, че за стабилно мнозинство можело да се разчита и на отделни народни представители от БДЦ. За разлика от останалите малки групи, които обикалят около казана на властта и ту извиват ръце, ту клякат позорно, БДЦ не си промени позицията от самото начало. Тя е, че най доброто за България е дясноцентристко правителство с принципната подкрепа на парламентарните групи в център-дясното пространство, посочи Бареков.

Според него е очевиден опитът някой да прави поредната коалиция КОЙ, като се опитва да договаря насън безпринципна подкрепа на този или онзи, а не ясно подписано управленско споразумение. Времето ще покаже как много малки групи ще се разпаднат на още по-малки, водени от апетитите за властовия кокал, категоричен е лидерът на ББЦ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Елф
02 Nov, 2014 | 14:26

Няма как, щом ти не участваш няма как да има коалиция Кой?. Та ти си слугата на Кой.

месара
31 Oct, 2014 | 15:32

ами другарю бареков ага , и твоята група дето я наричаш партия е в графа разпадане ,а и нали за това бяхте създадени вие партиите еднодневки - да съботирате избори , съставяне на правителство . сега сте ненужни и се чудите на коя от създалите ви партии да угодите за кокълче . за това и ти гледаш да се докопаш до някое кресло .


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.