Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Температурите леко се повишават
30 Октомври 2014
Максималните температури ще са между 7° и 12°. В София - около 9°

Времето ще бъде облачно и на много места, главно в източната половина от страната, ще превалява дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 7° и 12°. В София - около 9°.

Над планините ще бъде облачно, а билата ще са в облачния слой. На много места в масивите от Централна и Източна България ще превалява дъжд, над 1800 – 1900 м преваляванията ще са от сняг, слаби. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно и ще превалява дъжд. Ще духа умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще са между 9° и 11°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала. Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна и ще бъде близко до средното за месеца.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.