Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ГЕРБ не приема като условие позицията на реформаторите
29 Октомври 2014

ГЕРБ не приема като условие позицията на Реформаторския блок да не участват в правителство на малцинството, каза в кулоарите на парламента Румяна Бъчварова от преговорния екип на ГЕРБ. Тя заяви, че коалиционното споразумение тепърва ще се изработва след връчването на мандата и разпределението на министерските постове няма как да стане до края на тази седмица.

Аз не го възприемам като условие. Аз го възприемам като една от възможностите, които ще обсъдим. Коалиционното споразумение, което трябва да включва принципи, основни цели, както казахме по време на разговорите, след това самата управленска програма изисква технологично време около месец. То ще бъде написано така, че всяка една от партиите, които го одобрява, да може да го подпише, коментира Бъчварова.

От думите й стана ясно, че към този момент не е ясно дали от Патриотичния фронт ще променят позицията си за участие в бъдещата коалиция, но подчерта, че ГЕРБ имат много общи неща с тях.

На влизане в Народното събрание съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев потвърди, че се подготвя обща среща между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт.

Доколкото ми е известно, са направи кратки разговори за възможността да има тройна среща. Надявам се Реформаторският блок наистина да може е този, който може да организира мнозинство в този парламент., каза Кънев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
29 Oct, 2014 | 19:27

Интересно какви условия? При класическия комунизъм не беше толкоз потайно. Затова ще погледнем на друго място, че да изглежда че е за майтап. - Бойко Борисовата менталност се изследва от НАСА! Учените не могат да си обяснят как този екземпляр от цигански произход е непрестанно в нирвана?! Не случайно си е избрал оперативното име Буда. Той може да бъде тази частица от хомосапиенса, която да възстанови загубената връзка с Бога. Ашколсун на този мангал и ашколсум на неговата потентност - не само пазарна а и духовна. Той сега поема кормилото над един народ който няма нищо общо с неговия ген и дух за да го довърши окончателно по плана Ран Ъ. Ашколсун! Алах абкар! Кафа сефтим и сиктир! Какво да правим???? - Да помолим Бога да го прати за претопяване - там където боли непрекъснато.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.