Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Психолози помагат на близките на изчезналите при взрива
2 Октомври 2014
Говорим за един цех с други по-малки сгради. Цехът е изпепелен, нарушена е железобенната конструкция, зави главният секретар на МВР

Снощи в Горни Лом са пристигнали четирима психолози, които да помогнат на близките на изчезналите при взрива в завода за боеприпаси. Това съобщи пред Нова телевизия директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов. Той обясни, че в завода се утализират гръцки противопехотни мини.

Говорим за един цех с други по-малки сгради. Цехът е изпепелен, нарушена е железобенната конструкция, зави главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Навремето, когато цехът е строен, са взети всички мерки така, че ако има взрив в един цех, да не може да бъде засегнат друг.

Служебният социален министър Йордан Христосков обяви установените нарушения в завода. Като основно той посочи старото работно оборудване. Липсвал е втори изход на цеха за уталицзация, както и инструкция за работа в цеха. Съхраняват се боеприпаси на самия изход, което е пречело на хората на изхода. Имало е и чували от отпадъци на тротил, които не са опасни, но затрудняват излизането на хората, каза Христосков. Този завод повече няма да работи, подчерта той. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
07 Oct, 2014 | 00:20

Психолозите дълбаят право в сърцата на опечалените близки. Казват им - тоо добре да се жали, ама я си представете какво би било ако бяха взривени Боко и Цецо точно в този върховен политически момент! България щеше да се върне в началото на демокрацията! И все пак прави впечетление че взривовете не оказаха никакво влияние нито на избирателната активност нито на резултатите.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.