Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Лясковец 2" в Бузовград
23 Септември 2014
Психично болен мъж стреля и след това се барикадира в къщата си

Въоръжен мъж се барикадира в къщата си в Бузовград рано тази сутрин. След няколкочасова акция мъжът бе арестуван.

Барикадиралият се психично болен мъж се оказа въоръжен. Той бе произвел изстрел и след това се бе затворил в дома си, намиращ се в близост до болницата за лечение на деца с физически и умствени увреждания. На мястото до приключване на инцидента останаха полицейски коли и полицаи, които бяха обградили къщата.

Ибрям, това е името на мъжа, излезе от дома си без насилие и веднага бе задържан от служителите на реда. Той е пенсионер, работил е като оръжейник във военния завод "Арсенал" в Казанлък.

Негови съседи не потвърдиха информацията, че е освидетелстван като психично болен. Те обаче заявиха, че напоследък се е държал доста неадекватно и е избухвал и за най-дребно нещо. Изстрели са се чували редовно от дома му.

Към момента все още не е ясно с какво оръжие е стрелял Ибрям.

Припомняме, че на 14 март тази година 53-годишният Петко Петков от Лясковец стреля по командоси, които отишли да го обезвредят в дома му заради серия от сигнали на хора, че е опасен. При престрелката загина Емил Шарков от Специализирания отряд за борба с тереризма, а трима негови колеги бяха ранени. Драмата се разигра в дома на барикадиралия се Петко, близо до училището в Лясковец. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.