Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Борисов се радва, че Цветан Василев се връща
18 Септември 2014
Аз се радвам, че Василев е в процедура да се върне в България, защото той най-добре ще разкаже кои са му клиентите, кои са политиците, кой му е помагал, кой му е пречил, кой го съсипа, казва лидерът на ГЕРБ

Аз се радвам, че Цветан Василев е в процедура да се върне в България, защото той най-добре ще разкаже кои са му клиентите, кои са политиците, кой му е помагал, кой му е пречил, кой го съсипа. Моята съвест е чиста. Това казва лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред  "Стандарт".

Тази банка, ако бяхме изтеглили държавните пари преди година и половина, щеше да фалира тогава. Същото в момента се прави в три български банки - се интервенира и се помага от държавата. И то е правилно. Така както аз съм помагал на тези трите плюс още две. Като държава ние сме длъжни да пазим българските банки, казва още той и пояснява: Там са парите на хората. И да се види защо тогава Чобанов и Орешарски дръпнаха държавните пари. И как така ще избягат от тази отговорност?

"Мандатоносител БСП, ДПС коалиционен партньор с "Атака", как ще избягат от това? И да ми прехвърлят вина какво бил казал някой при президента. Това е консултативен съвет. Волен Сидеров ако знаете какви ги говори. Това са дребни политически игрички. А фактите са страховити. 20 дена атака по банката и както Хърсев каза, като удар с тухла по главата, след това умишлени и целенасочени действия на държавата в лицето на премиер и финансов министър и оттам бездействието на БНБ. Това е истината и преките виновници са тогавашните управляващи", казва още той.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.