Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Слънчево, с превалявания
18 Септември 2014
Максималните температури ще са между 19° и 24°

Днес ще има по-значителни разкъсвания и намаления на облачността. Предимно облачно ще се задържи над крайните източни райони и там на места ще превали. Краткотрайни валежи ще има и на места в планинските райони. Вятърът ще е слаб, в Източна България - до умерен от североизток. Максимални температури - между 19° и 24°.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, на места с превалявания от дъжд. Повече ще са валежите в южната част. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 21° – 23°, вълнението на морето ще е 3 – 4 бала. Температурата на морската вода е 22° - 23°.

Над планините ще има разкъсана облачност. На отделни места краткотрайно ще превали. Вятърът ще е слаб до умерен от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра – около 7°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е над средното за месеца.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.