Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отводняват магистрала "Тракия" заради прелял канал
16 Септември 2014

Част от пътното платно на АМ "Тракия" е била наводнена от канала при отклонението за село Цалапица. На място са изпратени екипи на пожарната, които да отводняват. Това съобщиха от Областно пътно управление.

Временни забрани за движение на МПС са въведени по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка на Държавно ловно стопанство"Кормисош", след село Белица, до границата с област Смолян, съобщават от АПИ. Ограничения има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино. Забранява се движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки на Храбрино. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обходен път. Участъкът е обозначен с пътни знаци.

Ремонтни дейности се извършват и по пътя Троян-Кърнаре, поради свличане на скална маса до ръба на пътното платно се въвежда временно ограничение на скоростта 30 км/час и движение с повишено внимание. Опасност от падащи камъни има по пътя София-Карлово-Бургас, при "Козница" и "Стражата", Троян-Кърнаре, по пътя Асеновград-Смолян, Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец и Смолян-Кричим-Стамболийски. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.